#deregiowerkt: wat te doen in de komkommerperiode?

Deze periode wordt ook wel komkommerperiode genoemd. Omdat we ons er niet helemaal in herkennen zochten we even na wat dit ook alweer betekent. De komkommertijd is een periode die wordt gekenmerkt door bedrijvigheid of activiteit vooral omdat er weinig zaken gedaan zouden werden en er vanuit politici ook weinig te melden valt. Heeft weinig te maken met komkommers toch? Maar dit komt omdat deze periode (ongeveer) gelijk loopt met de tijd van de komkommeroogst.
Door de vakantieperiode hebben we minder overleggen en juist tijd om andere dingen op te pakken. Zo hebben we bijvoorbeeld de zomeropruimactie, waarin we contact opnemen met de gebruikers van het ZNO ZorgPortaal. Met deze jaarlijkse opschoonactie willen we weer tot een actueel overzicht komen van wie werkzaam is bij welke organisatie, zodat alleen de juiste personen toegang hebben tot de regionale dienst namens de betreffende organisatie. Maak jij gebruik van het ZNO ZorgPortaal? Help dan mee opruimen!
Ook hebben we onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Wil jij ook op de hoogte blijven van wat we in de regio doen aan gegevensuitwisseling en wat er landelijk speelt, dan kun je je natuurlijk ook aanmelden.
Tijdens de komkommerperiode is trouwens onze servicedesk gewoon dagelijks bereikbaar. Heb je vragen of goede idee├źn? Neem dan contact met ons op!

#RSO #samenwerken #kennisdelen #deregiowerkt #gegevensuitwisseling