#deregiowerkt: een terugblik om vooruit te kijken

In 2019 kwamen we met een groep bijeen bij vliegveld Twente onder de noemer: kick-off versterken van de regionale samenwerking. De uitnodiging hiervoor begon met een vraagteken, het doel was immers om te verkennen of er behoefte is aan meer regionale samenwerking. Na de bijeenkomst concludeerden we dat deze behoeft er zeker was. Er werd een voorbereidingsgroep opzet met Ilse Moes, Ivo v/d Kleijn, Leon Visser, Renie Heerbaart en Marloes Elskamp-Sanders, er volgden meerdere sessies waaruit eindelijk het Manifest Regionale Samenwerking uit ontstond. Dit Manifest is door een groot aantal regionale zorgbestuurdersbestuurders ondertekend. En elk jaar vieren we deze samenwerking met het #Manifestival. In aanloop naar het komende Manifestival op 4 oktober gaan we nog langs een aantal bestuurders om een handtekening te zetten.

Bij ZorgNetOost gebruiken we dagelijks het Manifest om te controleren of we met de juiste dingen bezig zijn. En hoe leuk is het om de initiatiefnemers van dit traject Ivo en Ilse met deze shirts om één van onze bijeenkomsten te zien. Wat een topambassadeurs! PS Wist je dat Ivo het manifest heeft getekend?

#regionalesamenwerking #RSO #gegevensuitwisseling #kennisdelen #twente