#Privacymaart: Samen successen vieren

Privacymaart bestaat vijf jaar, hiep hiep hoera! Dat vieren we graag samen met jullie. We staan daar tijdens de kick-off op 7 maart zeker bij stil. We blikken graag nog even terug op de vorige vier edities. Vier je met ons mee? Bekijk het filmpje.

Als we het hebben over succes vieren, mogen onze ambassadeurs natuurlijk niet ontbreken. We hebben de afgelopen jaren telkens een andere invalshoek gekozen voor de campagnemiddelen en de kick-off. Eén ding is niet veranderd, namelijk de betrokkenheid van onze ambassadeurs. Daar zijn we ontzettend blij mee en daar staan we tijdens de kick-off graag even bij stil. Hartelijk bedankt Paul Voorhorst, Marije Kuipers, Roy Timmermans, Erik Neurink, Wim Jellema, Luc Wijnen, Elisa Jolink, Rudi Evers, Patrick Reijnders, Miriam Nijmeijer, Melike Yigit, Henk Bakker, Robin Hof, Tom GrootZevert, Petra van Paridon, Pieter Reijngoud, Vincent Huizing, Jan Breeman, Tim Mutter, Matthijs Brunink, Geeta Ramsaransing, Laurens van Druten, Ilse Moes, Patrick de Boer, Erwin Suthof, Ahmed Hashemi, Daphne Oldenkotte, Rianne Nijland, Karin Hoving, Rob Pijnenburg, Erik Pigge, Vincent Rikkerink, Sylvia Mekenkamp en Greet Doornbos.