#Privacymaart : Kick-off met Weet Wie Wat Doet

Vandaag staat de kick-off bijeenkomst van de campagne op het programma. We zijn blij dat we weer een fysieke bijeenkomst kunnen organiseren. En hoe! We zijn o.a. actief aan de slag gegaan met de risicoscan ‘Weet Wie Wat Doet’. Deze scan maakt inzichtelijk wie wat doet op het gebied van cybersecurity in een organisatie. Na een uur weet je welke verantwoordelijkheden zijn belegd en welke nog niet.

Weet Wie Wat Doet is een initiatief van Saxion, Novel-T en Centrum voor Veiligheid en Digitalisering. We zijn er trots op dat we dit kunnen aanbieden aan onze ambassadeurs. Vandaag hebben we nieuwkomers in ons team. We worden vandaag namelijk ondersteund door studenten van Saxion en Aventus. Jesse van Delsen, student bij Saxion, vertelt: ‘Het is voor ons heel erg leuk en leerzaam om zorgorganisaties vandaag te ondersteunen. We hopen dat we goed kunnen helpen en het is fijn dat we zo ervaring in de praktijk kunnen opdoen’.   

Omdat we zelf ook graag goed voorbereid zijn hebben we in december met Zorgfederatie Oldenzaal een pilot uitgevoerd voor Weet Wie Wat Doet en dit is erg succesvol verlopen. Wat Karin Hoving hierover zei lees je in de quotekaart.