#Privacymaart: we geven de bal door, ook veilig online

Naast een veilige werkplek is het ook belangrijk om online veilig te werken. Een één-tweetje wat ons betreft.

Er zijn tegenwoordig veel handige applicaties beschikbaar. Maar hoe weet je nou of applicaties ook veilig zijn? Je wil voorkomen dat aanvallers met jouw gegevens aan de haal gaan.

Het is belangrijk om alleen applicaties te installeren die je nodig hebt voor je werk en die veilig zijn. Bij Liberein en ZorgAccent hebben ze daar iets slims voor bedacht. Onze ambassadeur Patrick Reijnders vertelt: ‘Het is voor medewerkers fijn als de organisatie meedenkt welke applicaties veilig zijn om te gebruiken. Om het makkelijk te maken hebben we een aantal veilige applicaties beschikbaar gesteld in de app store. Een medewerker kan apps uit dit lijstje gebruiken. Handig toch?