Tweede editie van het Festival Cybersecurity in de zorg – 20 juni 2023

Na een succesvolle eerste editie in 2022 is het tijd voor een volgende editie! Op 20 juni 2023 van 14:00 tot 20:00 uur is het weer zover: het Festival Cybersecurity in de Zorg bij Kulturhus Borne! Het festival wordt georganiseerd door Acute Zorg Euregio, Centrum voor Veiligheid en Digitalisering, ZorgNetOost, Federatie Eerstelijnzorg Almelo, SHT-THOON, Hogeschool Saxion en Universiteit Twente en is uitsluitend bedoeld voor de zorgsector.

Het festival zal geopend worden door Maria Genova, bekend van onder meer de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en is medeoprichter van de cyberkaart van Nederland www.datalekt.nl. Tijdens deze interactieve lezing vertelt de onderzoeksjournaliste over de nieuwste cybertrends. Steeds meer zorgorganisaties worden gehackt of krijgen met zeer aangrijpende datalekken te maken. Hoe komt dat en wat zijn precies de gevolgen?

Na de opening zal de dag ingevuld gaan worden door meer dan 20 sprekers waarbij de deelnemers uiteengaan in verschillende deelsessies: van topsprekers en interactieve workshops tot aan live demonstraties. Benieuwd geworden naar het definitieve programma? Bekijk hiervoor het blokkenschema op de aanmeldpagina.

De eerste inschrijfronde heeft inmiddels plaatsgevonden en momenteel zijn er nog enkele plekken te vergeven! Ben je werkzaam in de (acute) zorg in de regio Twente en Oost-Achterhoek en wil je jezelf verzekeren van een plek?
Schrijf je dan nu snel in via https://zorgnetoost.nl/evenementen/cyber-security-festival-2023/.

Deelname is kosteloos.