De Zorgnetoost familie blijft uitbreiden; welkom Ambulance Oost!

Deze week gingen Marloes Elskamp-Sanders en Marieke Lieverdink op stap met het Manifest onder de arm richting Hengelo. We werken natuurlijk al langer goed samen waardoor we ontzettend blij zijn met de formele bekrachtiging van deze samenwerking door de ondertekening van het Manifest Regionale samenwerking door Piet Huizinga, directeur-bestuurder Ambulance Oost.  Dit maakt dat inmiddels 30 zorgorganisaties in de #regio hebben aangeven samen te werken aan optimale #databeschikbaarheid in de zorg over de grenzen van organisaties.

“Ambulance Oost maakt werk van zorgcoördinatie. Ver(der)gaand samenwerken in de regio is heel erg belangrijk om het zorgaanbod enigszins in balans te houden met de zorgvraag. Samen met Zorgnetoost en onze ketenpartners zetten we de volgende stappen op het gebied van databeschikbaarheid. In Twente, uit Twente! – Piet Huizinga