Nieuwe voorzitter Zorgnetoost RvC

Joyce Berger, bestuurder van MST is unaniem gekozen als de nieuwe voorzitter door de RvC. Joyce is sinds 1 januari 2022 lid van de RvC.
‘Ik zie Zno als de organisatie die een belangrijke rol heeft om zorgorganisaties, zorgverleners en burgers in digitale zin met elkaar te verbinden. Door gegevens eenmalig vast te leggen en op het juiste moment beschikbaar te stellen, verbeteren we met elkaar de kwaliteit van zorg in Twente.‘ 

Ronald Spanjers heeft aangegeven dat hij na vijf jaar zal terugtreden als voorzitter van de RvC. Als voorzitter heeft Ronald een cruciale rol gespeeld bij het versterken van de positie van Zorgnetoost als Regionale Samenwerkingsorganisatie (RSO) voor Twente en omgeving. Onder zijn leiding hebben al 30 zorgorganisaties zich aangesloten als deelnemers. ‘We gaan een nieuwe fase in, en daar hoort een nieuwe voorzitter bij. En Joyce is daarvoor de meest aangewezen persoon.’