Samenvatting kamerbrieven

Met de kerstvakantie voor de deur en hopelijk het einde van de to-do lijst in zicht kunnen we ons voorstellen dat jij geen tijd hebt om de kamerbrieven te volgen. Zoals je van ons gewend bent houden wij dit in de gaten en hebben we er weer samenvattingen van gemaakt. Er zijn er onlangs weer twee gepubliceerd; over de NIS2 en CER en de voortgang van de generieke functies. 

Op 12 december informeerde minister Ernst Kuipers de Tweede kamer schriftelijk over het vitaal verklaring van de zorgsector in het kader van de NIS2 en gaf hij een update van de implementatie van de EU richtlijnen NIS2 en CER. In deze samenvatting geven we de belangrijkste zaken uit de brief weer.

Op 13 december informeerde minister Ernst Kuipers de Tweede Kamer over de voortgang van de invoering van generieke functies voor elektronische gegevensuitwisseling. In deze samenvatting geven we de belangrijkste zaken uit de brief weer.