Manifest regionale samenwerking.

De juiste zorg tijdig op de juiste plek om bij te dragen aan waardegedreven zorg. Gemakkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? In het Manifest regionale samenwerking hebben we de uitgangspunten vastgesteld. We maken gebruik van open standaarden, zorginformatiebouwstenen en een referentiearchitectuur en zoeken de verbinding met landelijke ontwikkelingen. We maken optimaal gebruik van de data en voorzieningen die er al zijn en informeren elkaar over waar we mee bezig zijn. En we doen het samen met patiënten en cliënten. Het Manifest is ondertekend door alle participanten van Zorgnetoost. Weten wat we concreet doen en hoe? Bekijk onze belangrijkste documenten via de downloads.

Downloads

Hierin vind je alle uitgangspunten van de samenwerking in de regio.

Lees onze plannen voor de komende jaren en doe mee!

Bekijk welke overleggen we hebben zodat je weet waar je kan aansluiten.

Heb jij een goed idee voor de regionale projectenkalender? Ga dan aan de slag met het projectcanvas en stuur hem naar ons op.

Hier zie je alle regionale werkafspraken van de dienst ZNO Overdracht terug.

Ons team

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat wij Team Zorgnetoost zijn! Wij faciliteren de regionale samenwerkingsorganisatie Zorgnetoost. Ons team bestaat uit 7 enthousiaste en gedreven professionals. Als we niet thuiswerken of bij één van onze participanten zijn, werken we vanuit ons kantoor aan de Zuiderval in Enschede.

Maak kennis met ons team:

Renie Heerbaart
@ renieheerbaart@zorgnetoost.nl

Renie hoeven we eigenlijk niet meer voor te stellen, want wie kent Renie nou niet? Een gedreven directeur met een missie: gegevensuitwisseling de normaalste zaak van de wereld maken.

Marloes Elskamp-Sanders
@ marloessanders@zorgnetoost.nl

Marloes is onze adviseur waar je moet zijn over het kennis- en samenwerkingsplatform en landelijke ontwikkelingen.

Pim Kwakman
@ pimkwakman@zorgnetoost.nl

Wil je iets weten over regionale architectuur of diensten? Dan moet je bij Pim zijn.

Lian Schekman
@ lianschekman@zorgnetoost.nl

Lian is onze adviseur met de aandachtsgebieden privacy en veiligheid, LSP, medicatie en lab.

Quotes

“Mijn droom is om een krachtig en behoefte gestuurd projectportfolio neer te kunnen zetten om in gezamenlijkheid digitalisering in de zorg in Twente tot een hoger niveau te brengen. Waarbij we de zorg en IT meer met elkaar in verbinding brengen.”

ZNO Leon

Leon Visser
Voorzitter RPPC

Quotes

“Als nieuw komend FG is voor mij de kennisbank erg waardevol. Ik vind het super dat ik hier informatie kan vinden die in de pers zijn verschenen, de vraag en antwoorden lijst te raadplegen, maar ook de belangrijke documenten die ik kan gebruiken om bijvoorbeeld een datalek bestand bij te houden.”

Rianne Nijland
Lid kennisgroep Privacy en Veiligheid

RSO Nederland

Landelijk EN regionaal

We geloven heel erg in regionale samenwerking, en ook in samenwerking met andere regio’s. Daarom zijn we niet alleen aangesloten bij de vereniging RSO Nederland, maar hebben we ook een actieve rol. RSO Nederland is de overkoepelende vereniging van alle regionale samenwerkingsorganisaties (RSO’s), zoals Zorgnetoost, in Nederland. RSO Nederland is namens de RSO’s de gesprekspartner van VWS, Zorgverzekeraars Nederland, VZVZ, de zorgkoepels en andere landelijke organisaties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter en ontvang het laatste nieuws in je mail.