Manifest regionale samenwerking.

De juiste zorg tijdig op de juiste plek om bij te dragen aan waardegedreven zorg. Gemakkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? In het Manifest regionale samenwerking hebben we de uitgangspunten vastgesteld. We maken gebruik van open standaarden, zorginformatiebouwstenen en een referentiearchitectuur en zoeken de verbinding met landelijke ontwikkelingen. We maken optimaal gebruik van de data en voorzieningen die er al zijn en informeren elkaar over waar we mee bezig zijn. En we doen het samen met patiënten en cliënten. Het Manifest is ondertekend door alle participanten van Zorgnetoost. Weten wat we concreet doen en hoe? Bekijk onze belangrijkste documenten via de downloads.

Downloads

Benieuwd naar de uitgangspunten van de samenwerking in de regio? Bekijk ons Manifest:

Bekijk welke overleggen we hebben zodat je weet waar je kan aansluiten.

Heb jij een goed idee voor een regionaal project? Ga dan aan de slag met het projectcanvas en stuur hem naar ons op.

Voor de dienst ZNO overdracht hebben we regionale werkafspraken gemaakt om de doorstroom uit het ziekenhuis zo snel en goed mogelijk te laten verlopen.

Ons team

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat wij Team Zorgnetoost zijn! Wij faciliteren de regionale samenwerkingsorganisatie Zorgnetoost. Ons team bestaat uit 7 enthousiaste en gedreven professionals. Als we niet thuiswerken of bij één van onze participanten zijn, werken we vanuit ons kantoor aan de Zuiderval in Enschede.

Maak kennis met ons team:

Marloes Elskamp-Sanders
@ marloessanders@zorgnetoost.nl

Marloes is onze adviseur waar je moet zijn over het kennis- en samenwerkingsplatform en landelijke ontwikkelingen.

Pim Kwakman
@ pimkwakman@zorgnetoost.nl

Wil je iets weten over regionale architectuur of diensten? Dan moet je bij Pim zijn.

Lian Schekman
@ lianschekman@zorgnetoost.nl

Kan jij ook vol vuur praten over privacy, toestemming of medicatie? Dan voel je je bij Lian helemaal thuis.

Marieke Lieverdink
@ mariekelieverdink@zorgnetoost.nl

Met haar achtergrond als verpleegkundige kan Marieke je vol enthousiasme vertellen over regionale processen. Ook weet ze o.a. alles van de dienst Overdracht.

Priscylla Beentjes
@ priscyllabeentjes@zorgnetoost.nl

Heb je een voorliefde voor overzicht en lijstjes? Praat dan met Priscylla, onze projectportfoliomanager.

Quotes

“Mijn droom is om een krachtig en behoefte gestuurd projectportfolio neer te kunnen zetten om in gezamenlijkheid digitalisering in de zorg in Twente tot een hoger niveau te brengen. Waarbij we de zorg en IT meer met elkaar in verbinding brengen.”

ZNO Leon

Leon Visser
Voorzitter regieraad

Quotes

“Met Zorgnetoost slaan we de handen ineen om de zorg in onze regio te versterken. Kennisdeling, verbinding en expertise: de sleutel tot een ijzersterk netwerk. Trots om deel uit te maken van Zorgnetoost, waar we samen bouwen aan toekomstbestendige zorg met optimale privacy en informatieveiligheid.”

Zorgnetoost - quote Rudi Evers

Rudi Evers
Lid kennisgroep Privacy en Veiligheid

RSO Nederland

Landelijk EN regionaal

We geloven sterk in regionale samenwerking, én in samenwerking met andere regio’s. Daarom zijn we niet alleen aangesloten bij de vereniging RSO Nederland, maar hebben we hier ook een actieve rol. RSO Nederland is de overkoepelende vereniging van alle regionale samenwerkingsorganisaties (RSO’s), zoals Zorgnetoost, in Nederland. RSO Nederland is namens de RSO’s de gesprekspartner van VWS, Zorgverzekeraars Nederland, VZVZ, de zorgkoepels en andere landelijke organisaties. Binnen RSO Nederland wisselen we veel kennis uit en werken we samen. Bijvoorbeeld bij landelijke ontwikkelingen en projecten, maar ook op het gebied van architectuur, privacy en communicatie.

RSO Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter en ontvang het laatste nieuws in je mail.