Z6_N9K0IH80N0JR40Q3L3HCBC20G0
{}
Z7_N9K0IH80N0JR40Q3L3HCBC2086

#deregiowerkt

Alleen ga je snel, samen kom je verder! En laten wij nou graag samen verder willen komen. Daarom zijn we zo trots op het feit dat we zo goed kunnen samenwerken in onze mooie regio.

Maar liefst 18 bestuurders hebben het Manifest Regionale Samenwerking ondertekend. Hiermee hebben de bestuurders uit de zorginstellingen in onze mooie regio Twente aangegeven dat ze willen samenwerken binnen ZorgNetOost. Met als uiteindelijk doel om de juiste informatie tijdig op de juiste plek te krijgen. Werk je mee?

Met de campagne #deregiowerkt laten we je voorbeelden zien van deze samenwerking. We zijn immers trots op onze regio en willen laten zien hoe goed we samenwerken.

Startsein campagne
ZorgNetOost is er om de uitwisseling van digitale zorginformatie in de regio Oost te regelen. Of dat gelukt is? Nou en of! In 2020 wisselde meer zorgprofessionals meer informatie uit. Maar we zijn er nog niet. We willen dat alle zorgprofessionals hun zorginformatie via ZNO verzenden! We gaan nog even door met ons belangrijke ondersteunende werk!

Hiermee verzorgde Ronald Spanjers (voorzitter RvC ZorgNetOost) op 22 april de aftrap van de regionale bijeenkomst over werkplan. Hij blikte terug op de afgelopen periode, waaronder de ondertekening van het Manifest Regionale samenwerking door de bestuurders van de grote zorginstellingen in de regio. Daarmee geven zij aan in de regio te gaan samen werken om de juiste informatie tijdig op de juiste plek beschikbaar te hebben. Het werkplan geeft een nadere uitwerking van die ambitie. En nu was het zover om dit plan te kunnen presenteren. Verschillende BT’ers (bekende Twentenaren) vertelden over ZorgNetOost en de route van samenwerking in ons mooie Twente. In de buttons hieronder vind je alle belangrijkste stukken, waaronder de presentatie van de bijeenkomst. Deze bijeenkomst was het startsein van de campagne. Hou daarom onze socials de komende tijd goed in de gaten!
 

Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doe je mee met de campagne?
Wil jij graag ook mensen inspireren om samen te werken in onze regio? Leuk! We kijken uit naar je bijdrage! Je kan mailen naar communicatie@zorgnetoost.nl. Denk bijvoorbeeld aan:

-    Hoe heb jij de afgelopen periode goed kunnen samenwerken?
-    Wat zijn jouw tips om samen te kunnen werken?
-    Hoe maak je iets tot een regionaal succes?
-    Wat is je beste voorbeeld van regionaal samenwerken?
-    Waarom ben je zelf betrokken bij ZorgNetOost?
-    Van welke fout heb je het meeste geleerd?