#Deregiowerkt: Kennis over het LSP delen

De afgelopen week heeft sinds lange tijd weer een fysieke netwerkdag van VZVZ plaatsgevonden. Wat was het fijn om elkaar weer eens in het echt te zien in plaats van via een scherm. Tijdens deze netwerkdag voor RSO’s en regio’s delen we kennis en ervaringen over het LSP en andere voorzieningen van VZVZ met elkaar. Aan Lian is gevraagd om de ZorgNetOost handleiding (her)aansluiten op het LSP toe te lichten. Dat doen we natuurlijk met plezier.

Een kleine opfrisser: we gebruiken de handleiding (her)aansluiten op het #LSP voor huisartsen en apotheken al enige jaren. We merken namelijk dat praktijkwijzigingen bij huisartsen en apothekers regelmatig voorkomen en veel invloed hebben. Ook op de LSP-aansluiting. De handleiding is bedoeld om huisartsen en apothekers te ondersteunen om de juiste stappen in de juiste volgorde te nemen.

Ben je apotheker of huisarts en heb je een vraag over het gebruik van het LSP? Of werk je in een verpleeghuis of in de wijkzorg en ben je benieuwd wat aansluiten op het LSP voor jou en je organisatie kan betekenen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Door de netwerkdag van VZVZ hebben we weer nieuwe contacten gelegd en kennis opgedaan zodat we jullie nog beter kunnen helpen.

#RSO #privacy #samenwerken #kennisdelen #onlineveiligheid