Regionaal samenwerken loont! Doe jij al mee?

Samen zorgen we er voor dat het uitwisselen van zorggegevens de normaalste zaak van de wereld wordt. Lees meer over wat we doen en doe mee!

We staan ergens voor

Wil je in een notendop weten wat ZorgNetOost doet en wie we zijn? Of ben je op zoek naar de belangrijkste documenten? Zoek niet verder

Bij de tijd

We informeren je graag over de laatste regionale en landelijke ontwikkelingen met berichten en bijeenkomsten.

ZorgNetOost zorgt ervoor dat het uitwisselen van zorggegevens de normaalste zaak van de wereld wordt, samen met jou natuurlijk!
Onze missie

ZorgNetOost is de partij die mensen, kennis en technologie verbindt.

Een betere gezondheid en de beste, betaalbare zorg voor Twentenaren en onze buren. Zorgverleners die met veel plezier en energie hun werk doen. Oftewel waardegedreven zorg. Daaraan bijdragen is onze missie.
Dat bereiken we alleen als informatie tijdig op de juiste plek is. Daarom werken zorgaanbieders samen. Dat doen zij binnen ZorgNetOost.

Participanten

ZorgNetOost zijn we samen! De ziekenhuizen, VVT- en GGZ-instellingen, het revalidatiecentrum, huisartsen en apothekers dragen allemaal hun steentje bij aan de gegevensuitwisseling. Daardoor komen we steeds dichter bij ons doel: de juiste informatie tijdig op de juiste plek.

Quotes

“We willen dat alle zorgprofessionals hun zorginformatie via ZorgNetOost verzenden! We gaan nog even door met ons belangrijke ondersteunende werk!”

Ronald Spanjers
Voorzitter RvC ZorgNetOost
Quotes

“ZNO ondersteunt mij in het optimaal inzetten van het LSP, waardoor wij er aan bij kunnen dragen dat onze patiënten ook als ze niet in de gelegenheid zijn bij ons in de apotheek te komen zo goed mogelijk passende zorg krijgen.”

Nadien Abbink
Apotheker
Quotes

“Als zorginstellingen in Twente hebben we ons gezamenlijk tot doel gesteld om de juiste informatie tijdig op de juiste plek te krijgen in de zorgketen. Dat ik hieraan een bijdrage mag leveren; daar krijg ik energie van.”

Ivo van der Kleijn
Regieraad ZorgNetOost
Nu actueel
Uitgelicht

#Privacypost: Interne dreigingen, hoe ga jij ermee om?  

Interne dreigingen, ook wel insider threats genoemd, komen steeds meer voor en vormen een groot risico voor organisaties. Vaak gaat het om medewerkers die onbewust, bewust of misschien wel opzettelijk handelingen uitvoeren die een risico vormen voor de organisatie. Deze dreigingen zijn vaak extra gevaarlijk, omdat medewerkers kennis of toegang hebben tot interne systemen en...
Agenda
01 februari

Regionale projectportfoliocommissie (RPPC)

06 februari

Regionale architectuurcommissie (RAC)

17 februari

Raad van Commissarissen (RvC)

Regio ZorgNetOost

3.300+

Betrokken professionals
Binnen ZorgNetOost zijn ruim 33.000 professionals verbonden, bijvoorbeeld doordat ze diensten afnemen of aan een kennisgroep deelnemen.

21+

Participanten
Met de 21 participanten zijn vrijwel alle zorgpartijen in de regio vertegenwoordigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter en ontvang het laatste nieuws in je mail.