Festival Cybersecurity in de zorg 2024

Op 18 juni van 14.00 uur tot 20.00 uur vindt de derde editie van het Festival Cybersecurity in de Zorg plaats bij Kulturhus De Bijenkorf, Marktstraat 23 te Borne. Dit evenement wil je niet missen!

Wat kun je verwachten?
Tijdens het festival staat de digitalisering van de zorg en cybersecurity in de zorg centraal. Het programma is nu definitief en staat boordevol inspirerende sessies en workshops die je niet alleen op de hoogte brengen van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity in de zorg, maar je ook praktische handvatten geven voor jouw dagelijkse werk. Het programma kent verschillende thema’s en verschillende kennisniveaus, waardoor iedereen een programma op maat kan maken en het interessant is voor o.a. FG’ers, bestuurders en zorgmedewerkers.

Inschrijven
Ben jij er ook weer bij? Schrijf je dan snel in voor het festival en kies welke deelsessies jij wilt volgen via  deze link.  Let op: er is een maximum aantal deelnemers per deelsessie, dus wees er snel bij! Uiteraard is je collega ook welkom, verspreid daarom deze uitnodiging binnen je eigen organisatie. Deelname aan het festival is kosteloos.

Het festival is tot stand gekomen door een unieke samenwerking van University of Twente, Acute zorg Euregio, Saxion, SHT-THOON, FEA-CHPA, Centrum voor veiligheid en digitalisering en Zorgnetoost. Een mooi voorbeeld van regionale samenwerking waarbij we onze krachten hebben gecombineerd en samen een veelzijdig programma hebben opgezet. Dit smaakt naar meer!

Presentaties

Bekijk hier straks (na afloop van het festival) de presentaties terug door op onderstaande buttons te klikken.
Terugblik in beeld